bedrijfsvideo laten maken web header
bedrijfsvideo laten maken mobile header
Video:

Bedrijfsvideo laten maken.

Jouw bedrijf zichtbaar maken met video.

Een bedrijfsfilm laten maken biedt veel meerwaarde voor je bedrijf. Bereik nieuwe klanten en vertel ze waar jouw bedrijf voor staat. LeadingContent bedenkt en produceert creatieve bedrijfsfilms die breed ingezet kunnen worden. Maak jouw bedrijfsvideo al vanaf €1.500,- euro.

Beelden zeggen meer dan woorden. Een bedrijfsvideo laten maken heeft een grote meerwaarde voor je bedrijf. Je kan namelijk in een korte tijd heel veel duidelijk maken aan je (potentiele) klanten. Wij zetten jouw passie om in beeld. 

Een bedrijfsvideo is breed inzetbaar denk aan: een reclame video, recruitment video, social media content, uitlegvideo’s, evenementregistraties, interview of een product video. 

Wij maken creatieve video’s van hoogwaardige kwaliteit. We staan altijd open om vrijblijvend te brainstromen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

bedrijfsvideo voorbeeld afbeelding

Dit is hoe wij werken & Wat het kost.

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw passie en de waarde proposities binnen jouw bedrijf goed naar voren komen in een bedrijfsvideo. Natuurlijk kunnen we je dagelijkse werkzaamheden vastleggen maar wij geven er graag een creatieve invulling aan. Deze invulling wordt uiteraard eerst overlegd. Als we samen duidelijk hebben wat je wensen zijn, voor wie de video bedoelt is en hoe lang deze moet zijn kunnen we een prijs opmaken. Onze prijs wordt altijd van te voren afgesproken, je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten. 

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsvideo hangen erg af van je wensen. Om je geen valse hoop te geven hebben we expres geen kostenplaatje op onze website. Elke video is anders, elke video is maatwerk en daarom heeft elke bedrijfsfilm een andere prijs. We kunnen altijd een offerte opmaken voor de video die past bij jouw bedrijf. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

 

Voor dat we beginnen met filmen zijn er een aantal punten die we moeten doorlopen. Veel bedrijven hebben geen idee hoe hun video er uit moet zien. Dat is logisch omdat het niet je dagelijkse activiteit is om bedrijfsvideo’s te bedenken of maken. Wij helpen je daarin ook graag. Hier onder hebben we de punten waar je wel zelf over na kunt denken opgesomd om je wensen aan ons zo duidelijk mogelijk te maken.

#1 Waar staat je bedrijf voor?

Hoe moeten mensen jouw bedrijf zien?

Bedenk voor jezelf wat je waardeproposities zijn en hoe je wilt dat mensen jouw bedrijf zien. Heb je geen idee hoe je hier achter komt? Je kan altijd een kijkje nemen bij de concurrent / concullega 😉 om inspiratie op te doen. 

#2 Wie ziet het?

Jij kent je doelgroep het best.

Wie behoort er tot de doelgroep van jouw bedrijf? Niemand kent je doelgroep beter dan jij zelf. Dit zijn uiteindelijk ook de mensen die je bedrijfsvideo gaan zien. Wij denken altijd mee en doen ook onze research om je doelgroep nog beter te specificeren. 

#3 Script.

De inhoudt van je bedrijfsvideo.

Eindelijk, het leukste gedeelte. De inhoudt van je bedrijfsvideo. Hier springen wij meestal bij. Met de informatie uit punt één en twee gaan wij aan de slag met het script. Heb je zelf al een idee dan kan je deze uiteraard bij ons aanleveren. Heb je geen idee over de inhoud van je bedrijfsfilm? Dan gaan wij met je brainstormen. Heb je wel al een duidelijk idee hebben we hier onder een template script die je kan invullen en naar ons toe kunt sturen. Deze nemen wij grondig door en nemen onze taak op ons om het visueel goed in beeld te brengen. 

#4 Film & Edit

Het resultaat van je bedrijfsvideo.

Als we alle voorgaande stappen doorlopen hebben kunnen we aan de slag. We nemen de locaties waar gefilmd gaat worden door, bereiden de nodige spullen voor en komen naar de gewenste locatie(s). Als het filmen er op zit gaat het door naar de montage. Dit is waar alles tot leven komt. Binnen het afgesproken termijn ontvang je de eerste video. Deel deze met je naasten en collega’s om feedback te verzamelen. Als iedereen tevreden is is de video of zijn de video’s klaar om gedeeld te worden.

creative content marketing

Bedrijfsvideo promoten

Wil je met je bedrijfsvideo nieuwe klanten bereiken? Dan is een effectieve manier om deze online te promoten. Middels online marketing kan je snel en gericht nieuwe potentiele klanten verzamelen. Het beste is als je dit alvorens mee neemt in je overweging bij het laten maken van een bedrijfsvideo. Het is altijd mogelijk om meerdere versies van je bedrijfsfilm te laten maken. Bijvoorbeeld een reeks video’s die toegewijd is aan het online adverteren van je bedrijf. Deze video’s hebben namelijk een net wat andere insteek. Ze zijn vaak korter, sneller en bevatten een call to action of een duidelijke korte boodschap aan je klant. 

Als je bij ons je bedrijfsvideo laat maken zijn dit stappen waar we allemaal doorheen gaan lopen. Ook kunnen wij je helpen bij het online wegzetten van de geproduceerde video’s.

Even een samenvatting...

De besproken punten zijn een beknopte doorloop van onze werkwijze. We willen je niet vervelen met alle punten en lappen tekst, we gaan veel liever voor je aan de slag. En het geheim van de smid moet niet voor het oprapen liggen ;p. 

Zoek je een partij die een creatieve bedrijfsvideo van hoogwaardige kwaliteit kan leveren dan hoef je niet verder te zoeken. We zijn een creatief jong bedrijf met frisse blikken op hedendaagse marketing en weten als geen ander hoe jij je kan onderscheiden middels beeld tegenover je concurrenten. 

Eerder geleverd werk:

Enthousiast?

Laten we koffie drinken!

Brainstormen of vrijblijvende kennismaking?
Bel of mail!

levy